top of page

Afdødekontakt

Mentorforløb

Har du brug for støtte relateret til din spirituelle opvågning, styrke til at stå udfordringerne igennem, så du kan finde dit indre lys og stå stærkt i dig selv, tilbyder jeg et mentorprogram.

De værktøjer, jeg bruger i dette program, er individuelt tilpasset, så de er tilpasset til at understøtte dine spirituelle behov. Du vil opleve, at sessionerne bliver præsenteret på en kærlig og opløftende måde. Jeg bruger kombinationer af behandlinger men også andre værktøjer gennem de beskeder, jeg modtager.

Her er et eksempel på en spirituel opvågning og hvordan transformationen kan føles:

Begyndelsen - Forvirring Rastløshed og en følelse af, at noget ikke er helt, som det skal være, uden at man nødvendigvis kan sætte fingeren på, hvad det er. Spirituelt bliver dette kaldt for "the dark night of the soul".

Der kan være store ydre forandringer som skilsmisse, flytning, død eller nyt job, karriere og interne forandringer, hvor du pludselig får lyst til at ændre alt i dit liv: Nyt tøj, nyt hår, nyt interiør, nyt job, nye relationer mm. Alt bliver kastet op i luften, du ved ikke længere, hvem du er, og hvor du skal hen.

The End - Lys for enden af ​​tunnelen Roen lægger sig, og du begynder at bygge en ny, i en opgraderet version af dig selv.

 

3 måneders forløbspris:

60 min 4 gange om måneden for 5000 kr pr md 

IMG_7466.JPG
bottom of page