top of page

Clairvoyance

Gennemgår du en spirituel opvågning som du måske ikke er klar over? Eller andre udfordringer? Så Kan jeg hjælpe dig videre i den rette retning til at få det bedste ud af din nuværende situation og livet helt generelt.

 

Clairvoyance kommer fra fransk og betyder klarsyn –  evnen til at kunne ”se”. Det bliver også omtalt som ESP- ekstra sensorisk perception.

Clairvoyante bruger dog ikke kun klarsynet når de laver clairvoyance men også klarfølelse og klarhørelse.​

 

Clairvoyance er godt til dig, som har brug for vejledning i dit liv, til løsning af problemstillinger, ”at finde dig selv” eller at se meningen med livet her og nu. Hjælpen kan komme fra kærlige guider, skytsenglen, og afdøde relationer, på den anden side. Clairvoyanten er et medie- et mellemled mellem den spirituelle verden og denne.

Clairvoyance, giver dig overblik over udfordringer og mulighederne i dit liv, samt kan hjælpe dig med at få svar på det du ønsker at manifestere i fremtiden!

Jeg arbejder med en kærlig, coachene og etisk tilgang under sessionen og kommer bl.a. ind på fortid, nuet og fremtiden og tidligere liv hvis dette er relevant.

Personligt fremmøde eller Online session:

Pris:  - 60 min pris 1500 kr

       - 30 min  pris 1000 kr

Clairvoyance pige aften:

15 min pr. person max. 6 deltagere, 500 kr pr person.

læs mere her:

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6396695/

Hvide planter
bottom of page