top of page

Klassisk Numerologi
-Dit navn er energi

Med numerologi hjælper jeg dig med at udforske og knække din unikke numerologiske kode, så du kan realisere dit fulde potentiale. Jeg specialiserer mig i tolkning af personlige, forretningsmæssige, kæledyrs og par-numeroskoper, og danner nye numeroskoper, når det er relevant. 

Ved at forstå tallenes kraft og deres indflydelse på dit liv, kan du gøre bevidste valg, der afspejler det, du ønsker at tiltrække. Jeg viser dig, hvordan de energier du sender ud, former dit liv og din skæbne, så du kan skabe en mere harmonisk og opfyldt tilværelse. Sammen udforsker vi veje til personlig vækst og succes, baseret på de dybe visdomme gemt i dine tal.”

Kærlighedens Portal

En par-numeroskopanalyse kan afsløre områder, hvor du og din kæreste er særligt kompatible, såvel som aspekter, der kan kræve ekstra opmærksomhed og forståelse. For eksempel kan et par med stærke 'leder'-tal måske opleve udfordringer med magtbalance, mens et andet par kan finde en dyb følelsesmæssig forbindelse gennem deres fælles kreative energier.

Ved at forstå de underliggende numeriske mønstre, kan I blive mere bevidste om hinandens behov, styrker og svagheder. Dette kan hjælpe jer med at navigere i jeres forhold mere effektivt, kommunikere bedre og skabe et stærkere, mere harmonisk bånd. Et par-numeroskop er ikke kun et vindue til jeres nuværende dynamik, men kan også være en guide til, hvordan I bedst kan støtte hinandens personlige vækst og udvikling inden for rammerne af jeres forhold.

Personlig Numeroskop med Navneændring 1500 kr

Par Numeroskop Tolkning normalpris1500 kr nu 1000 kr

Business Numeroskop med Navneændring 1500 Kr

opfølgende session 500kr

                  Uddannelse

2020-2021- Clairvoyant vejleder- Lone Hertz

2021-2022- Powerhealing- Malene Ratajczak

2023-2024- Numerologi- Lone Hertz

2023-2024- Afdødekontakt- Rikke Rasmussen

bottom of page