top of page

Min rejse hjem i mig selv

 

Kære smukke sjæl, velkommen til mit spirituelle univers.
Lige siden jeg var barn, har mine Indiske rødder Guidet mig på den spirituelle sti. Jeg har altid haft en stærk forbindelse til mine Engle og jeg glæder mig til at Guide dig. 


Jeg valgte oprindeligt den sundhedsvidenskabelige vej, hvor jeg uddannede mig til Tandplejer på Københavns Universitet. I 10 år har jeg været ansat på Københavns Universitet, hvor jeg har undervist i forskellige tandfaglige emner med stor interesse i Mikrobiologi og Immunologi, men også mange andre fag.  Jeg har igennem min lærerrolle arbejdet i mange år på at få inddraget spiritualitet i min klasseledelse.

 

Da jeg blev klar over at være er en empath med intuitive evner, hoppede jeg selv nogle tidslinjer. Det sidste årti har jeg brugt disse færdigheder i mit tidligere job som lærer men også i tandlægebranchen.I mødet med de mennesker jeg underviste og behandlede modtog jeg ofte intuitive beskeder til mine elever og patienter fra guiderne og igennem beskederne hjalp jeg dem individuelt til at stå stærkere.. 

 

Disse kanaliserings evner har jeg gjort brug hele livet og især i mit job som lærer, hvor seperations bevidstheden var yderst dominerende. Mit største mål ud over fagligheden var at bringe kærlighed og kreativitet ind i mit klasserum. Jeg brugte de universelle love uden rigtigt at kende dem teoretisk.

 

Min spirituelle opvågning 

Det startede i 2010, hvor jeg arbejdede som Tandplejer. Jeg fik skadet begge arme, hvilket gjorde dem ubrugelige, og jeg gik ned med stress. Efterfølgende måtte jeg tage afsked jeg mit arbejde og mit helbred vaklede gevaldigt. Det føltes som om, at jeg døde indeni fordi jeg havde brugt så mange år på at uddanne mig. Men tilstanden skulle supplere mig hen i min genfødsel. Min første opvågning skete i denne periode, men jeg var ikke bevidst om det på det tidspunkt. Alt i mit liv var faldet fra hinanden, og jeg vidste ikke, hvordan jeg skulle samle mig selv igen. 

 

Et stykke tid efter fik jeg anbefalet en film ved navn ”The Secret". Da jeg var færdig med at se den, tænkte jeg ”nej det er for vildt, hvorfor har jeg aldrig hørt om de universelle love?”. Jeg kunne slet ikke forstå, at det kunne være så simpelt at manifestere det liv, jeg ønskede mig. Jeg begyndte i den næste tid at arbejde på Lovene. Inden for to måneder havde jeg manifesteret mit nye job og en ny lejlighed. De næste par år blev jeg bedre til at manifestere de ting, jeg ønskede. Jeg opdagede, at jeg havde transmuteret mit mørke til lys igennem de redskaber jeg fik. 

I 2020, imens jeg var lærer, gik jeg igennem min anden opvågning. Nogle omstændigheder på mit arbejde eskalerede og endte med, at jeg på samme måde som tidligere røg ned i en dyb tilstand. Intet af det jeg lavede gav mening for mig mere. Mine guider puffede til mig, jeg hørte i mine drømme at det er nu! 

Der skete mange ubeskrivelige magiske ting i denne periode. Dette styrkede mig i min process i at blive født på ny, og jeg vidste, at alt ville ændre sig til det bedre.

 

Jeg fik et stærkt kald fra mine Guider om, at jeg skulle være med til en større opgave. Denne besked havde jeg fået gentagne gange de sidste par år. Jeg havde følt en stor trang til at styrke og heale andre på et endnu større plan, end jeg havde gjort tidligere. 

 

Nu besluttede jeg at sige farvel til mit arbejde, da det ikke tjente mig mere. I denne periode blev jeg mere og mere sensitiv og mine evner voksede. Denne gang gik min spirituelle udvikling så hurtigt, at jeg havde svært ved at følge med. Jeg blev endnu engang mindet om, hvor vigtigt det er at leve i nuet.  Jeg valgte at lægge mit liv om og besluttede mig for at ”omfavne” min opgave. I mødet med Lone Hertz indså jeg, at dette har været den bedste beslutning, jeg har taget i mit liv. Jeg bruger nu flere år efter mit videnskabelige syn i samspil med mit arbejde som Clairvoyant-medie, Numerolog, Healer og Spirituel Mentor og her oplever jeg at være i en tilstand ultimativ flow.

 

IMG_7466.JPG
bottom of page