top of page

Min rejse hjem i mig selv

 

 

Mit navn er Rozina Charania, og jeg er født i 1977. Jeg valgte oprindeligt den sundhedsvidenskabelige vej, hvor jeg uddannede mig til Tandplejer på Københavns Universitet. De sidste 10 år har jeg været ansat på Københavns Universitet, hvor jeg har undervist i forskellige tandfaglige emner med fokus på mikrobiologi og immunologi, men også mange andre fag.  Jeg har også igennem min lærerrolle inddraget spiritualitet i min klasseledelse. Lige siden barn har jeg arbejdet spirituelt i alt hvad jeg gjorde. Jeg fandt tidligt ud af, at en af mine styrker er, at jeg er en empath med udvidede intuitive evner. Disse kanaliserings evner har jeg gjort brug hele livet og især i mit job som lærer, hvor seperations bevidstheden var yderst dominerende. Jeg fik ofte intuitive beskeder om mine elever, og igennem beskederne hjalp jeg dem med at stå stærkere i sig selv. Mit største mål ud over fagligheden var at bringe kærlighed og kreativitet ind i mit klasserum. Jeg brugte de universelle love uden rigtigt at kende dem teoretisk.

 

Min spirituelle opvågning 

Det startede i 2010, hvor jeg arbejdede som tandplejer. Jeg fik tennisalbue i begge arme, hvilket gjorde mine arme ubrugelige, og jeg gik ned med stress. Efterfølgende mistede jeg mit arbejde og mit helbred vaklede gevaldigt. Jeg måtte indse, at jeg ikke længere kunne arbejde som tandplejer. Det var en meget mørk periode i mit liv, da jeg havde brugt mange år på at uddanne mig, og jeg ramte mit absolutte nulpunkt. Det føltes som om, at jeg døde indeni. Denne lidelse skulle supplere mig hen i i min genfødsel. Min første opvågning skete i denne periode, men jeg var ikke bevidst om det på det tidspunkt. Alt i mit liv var faldet fra hinanden, og jeg vidste ikke, hvordan jeg skulle samle mig selv igen. 

 

I denne mørke periode så jeg lyset en dag. Jeg befandt mig på et kursus hvor en film ved navn ”The Secret” blev vist. Da jeg var færdig med at se den, tænkte jeg ”nej det er for vildt, hvorfor har jeg aldrig hørt om tiltrækningsloven?”. Jeg kunne slet ikke forstå, at det kunne være så simpelt at manifestere det liv, jeg ville have, bare ved at tænke på det. Jeg begyndte i den næste tid at arbejde på at ændre mit tankemønster. Inden for to måneder havde jeg manifesteret mit nye job og en ny lejlighed. De næste par år blev jeg bedre til at manifestere de ting, jeg ønskede. Jeg opdagede, at jeg havde transformeret mit mørke til lys bare ved at ændre min perception. 

Et årti efter, imens jeg var lærer, gik jeg igennem min anden opvågning. Nogle omstændigheder på mit arbejde eskalerede og endte med, at jeg på samme måde som tidligere røg ned i en mørk tilstand. Intet andet end familie gav mening i mit liv. mine guider skubbede til mig, jeg hørte igennem mine drømme at det er nu! 

 

Så skete der det, at min tidligere kollega Sharon gav mig en bog om Engle. Denne bog var med til at ændre mit syn på min eksistens på jorden, og jeg begyndte at arbejde med englene hver dag. Det skete mange ubeskrivelige magiske ting i denne periode. Dette styrkede mig i min process i at blive født på ny, og jeg vidste, at alt ville ændre sig til det bedre.

 

Jeg fik et stærkt kald om, at jeg skulle være med til en større opgave. Denne besked havde jeg fået gentagne gange de sidste par år. Jeg havde længe ignoreret stemmen. Jeg følte en stor trang til at styrke og heale andre på et endnu større plan, end jeg havde gjort tidligere. Derfor begyndte jeg at studere og praktisere healing, mindfulness og plantebaseret kost på et højere niveau. Jo mere viden jeg fik, des mere fandt jeg ud af hvor lidt, jeg vidste. Denne verden blev større, jo mere jeg gik ind i den.

 

Jeg besluttede mig for at opsige mit arbejde, da det ikke tjente mig mere. I denne periode blev jeg mere og mere sensitiv, da jeg kunne mærke, at mine evner voksede. Denne gang gik min spirituelle udvikling så hurtigt, at jeg havde svært ved at følge med. Jeg blev endnu engang mindet om, hvor vigtigt det er at leve i nuet. Herefter fik jeg igennem mindfulness redskabet til at leve i en tilstand af flow. Jeg valgte at lægge mit liv om og besluttede mig for at ”omfavne” min opgave og starte med at praktisere clairvoyance. På første skoledag jeg blev undervist af Lone Hertz indså jeg, at dette har været den bedste beslutning, jeg har taget i mit liv. Jeg bruger nu mit videnskabelige syn i samspil med mit arbejde som alternativ behandler og her oplever jeg at være i en tilstand af flow.

Lige da larven troede at dens verden sluttede forvandlede den sig til en sommerfugl. -Ukendt

 

IMG_7466.JPG
bottom of page