top of page

Den Sjove Guide til de Universelle Love


 1. Tiltrækningsloven: Tænk på denne lov som universets egen 'manifestationsmekanisme'. Det, du fokuserer på, vokser. Forestil dig, at dine tanker og følelser er universets ordrer. Vær en klog shopper i universets butik af muligheder!

 2. Vibrationsloven: Alt i universet vibrerer, inklusiv dig. Dine vibrationer er som din personlige musik, der tiltrækker lignende melodier. Vil du opleve en 'high vibe' verden? Sæt først din egen indre playliste på noget glædeligt og positivt.

 3. Korrespondanceloven: "Som indeni, så udenpå". Dine ydre omstændigheder er ofte et spejlbillede af din indre tilstand. Vil du ændre verden omkring dig? Start med at ændre dit indre landskab.

 4. Årsag og Virkningsloven: Dette er den kosmiske version af "høst, hvad du sår". Hver handling skaber en reaktion. Send gode vibes ud, og forvent at gode vibes kommer tilbage, som en boomerang af lykke.

 5. Kompensationsloven: Du får belønning for det, du bidrager med. Gør gode gerninger, spred kærlighed og venlighed, og universet vil kompensere dig på overraskende og vidunderlige måder.

 6. Energiens Evige Forandringlov: Intet i universet står stille; alt forandres konstant. Brug dette til din fordel ved at være den forandring, du ønsker at se i verden.

 7. Relativitetsloven: Alt er relativt. Ingen oplevelse eller person er fundamentalt 'god' eller 'dårlig'; det afhænger alt sammen af dit perspektiv. Brug dette til at holde dine problemer i perspektiv.

 8. Polaritetsloven: Alt har sin modsætning. Livet er fuld af modsatrettede par – lys og mørke, op og ned. Denne lov minder os om at finde balance og harmoni i livets tilsyneladende modsætninger.

 9. Rytme- og Cyklusloven: Alt har en naturlig rytme og en cyklus – som tidevandet, årstiderne og selv din egen åndedrætsrytme. Gå med strømmen, og lær at synkronisere med livets naturlige rytmer.

 10. Vækstloven: Vækst er livets essens. Uanset hvor du er i livet, er der altid mulighed for at lære, udvikle og udvide sig. Betragt livet som din personlige væksthave.

 11. Mandigheds- og Kvindelighedsloven: Denne lov handler om at finde balance mellem de maskuline og feminine energier inden i os alle, uanset køn. Det er som en dans mellem styrke og nåde, handling og tilladelse.

 12. Enshedens Lov: På det dybeste niveau er vi alle forbundne. Denne lov minder os om, at vi er en del af et større hele, og at vores handlinger påvirker den kollektive bevidsthed.
1 visning0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page