top of page

Frekvensniveauer og Meditation

Opdateret: 26. maj 2021


David R. Hawkins var læge, psykiater og forsker. Han har udviklet en model som omhandler frekvensniveauer. Nedenfor er et diagram over hans model.


Målet med meditation er at hæve vores vibrations niveau, så vi kan agere på et højt vibrations niveau i vores daglige liv. Ved at være i en positiv vibrations tilstand hæver vi os fra negative tanker, der har lave vibrationer, så de ikke bringer os ned. Når vi beskæftiger os med mennesker, som har kvaliteten af ​​deres tanker på højere niveau, så vil deres vibrationer og kvaliteten af ​​menneskelig bevidsthed også være højere. -Amyn Dahya. (kemiingeniør)


Eksempel: Nogle gange møder du en person, du nyder at være omkring, og du føler glæde og fred i deres selskab. Det der sker er, at deres frekvens niveau løfter dig op. En person, der resonerer på kærlighedsfrekvensen, har evnen til at løfte 750.000 mennesker, der resonerer på vrede, sorg, skam osv.


Dr. Amyn Dahya forklarer, at lave vibrationer på lignende måder ikke løfter os op, faktisk trækker de os ned. Afhængigt af dit eget vibrations niveau, kan du løfte andre op. Hvis vores vibrationer er svagere, kan de trække os ned og kontaminere vores sind, så vi mister klarhed i hjernen. Her kan du enten vælge at forlade situationen, eller du kan hjælpe den person med at løfte sin vibration igennem din egen styrke. Dette afhænger af dig! Nogle gange tjener det os godt at smutte, det gør os ikke til svage personer, det betyder bare, at du har beskyttet dig selv.


Meditation kan hjælpe med at løfte vores bevidsthed. Had, egoisme og selvcentrering kan beskadige organerne i vores krop, vores blod og skabe et sygdomsudbrud. Kvaliteten af ​​vores helbred er korrelateret med kvaliteten af ​​vores tanker og følelser. Negative tanker gør os frustrerede og skader både os selv og andre.


Jeg synes at denne model er yderst essentiel, fordi den handler om at forbedre vores velvære igennem højere vibrationer.
Photo credit: Sir David R. Hawkins M.D., Ph.d.


231 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page