top of page

De healende kræfter i vand

Opdateret: 4. aug. 2022

Vores krop består af 85% vand og vi kan ikke leve uden vand. De tanker og følelser vi har kan have en påvirkning på vores blod, organer og væv. Derfor kan vores tanker og følelser være med til at gøre en stor forskel når det handler om vores velvære.


Masuru Emoto er en japansk forsker som har undersøgt hvad det betyder at leve i "Vandets verden". Han lavede et eksperiment hvor han tilførte vand en tanke eller besked, frøs det ned til -12 °C, og derefter fotograferede de krystaller vandet havde formet.

Her viste taknemmelighed, kærlighed, fred, sig ved en smuk dannet krystalform. Hvorimod ondskab, had, jalousi osv. ingen form havde, det så nærmere kaotisk ud. (se billede nedenfor) Eksperimentets konklusion er at vand bærer information og påvirkes af tanker, med andre ord kan vores tanker påvirke vores krops velvære.


Fred, meditation, positive tanker og bøn danner et smukt krystal motiv, og kan påvirke vores velvære. Derimod viste had, jalousi, vrede og ondskab ingen struktur i vandet andet en kaos. Cellerne stod ikke sammen om at skabe et smukt billede. Dette kan forklare hvordan vores celler reagerer på positive og negative tanker inde i vores krop.


Vores tanker og følelser har en påvirkning på os, derudover har tanker og følelser fra vores omgivelser også en signifikant påvirkning på os. Derfor mener jeg at ved at hjælpe og løfte hinanden skaber vi den smukkeste form for krystal sammen= kærlighed.Kilde: Pinterest - Masuru Emoto (https://www.pinterest.dk/kornblit/masaru-emoto/)
Læs mere her:


200 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

留言


bottom of page